Rapid Jibou a „deraiat” la meciul de baraj

Sălajul rămâne cu o singură echipă în liga a III-a, după ce Rapid Jibou a fost învinsă categoric miercuri după-amiaza, cu scorul de 0-4, de reprezentanta judeţului Alba, CSO Cugir.

Meciul de baraj dintre cele două formaţii a avut loc pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, în faţa a aproximativ 500 de spectatori.

Rapid Jibou a avut o evoluţie ştearsă pe tot parcursul celor 90 de minute, punând de foarte puţine ori în pericol poarta adversa. În schimb, Cugirul, o echipă mult mai bine aşezată în teren, a început în forţă încă din startul partidei, iar în minutul 2 a reuşit deschiderea scorului prin Cârstean. Scorul a devenit 2-0 pentru echipa din Cugir în minutul 15, marcator fiind Şuteu. Cu 5 minute înainte de pauză, Goronea a dus scorul la 3-0, iar galeria Cugirului a început să scandeze ironic „Opriţi măcelul!”

Partea secundă nu a mai fost atât de spectaculoasă, singurul gol fiind marcat în minutul 55 de Alin Şuteu, care a reuşit, astfel, o dublă, stabilind totodată şi scorul final.

Rezultatul final al meciului demonstrează încă o dată, dacă mai este cazul, că nivelul fotbalului sălăjean este mult sub nivelul campionatelor din judeţele limitrofe.

One Thought to “Rapid Jibou a „deraiat” la meciul de baraj”

  1. Anonim

    cred ca oricum era evident acest lucru

Leave a Comment